cancer sucks

Ja det gör den definitivt. Inom loppet av två månader så har både styvfar och pappa fått tjocktarmscancer. Vad är oddsen för det?

Det går en del tankar genom huvudet och jag kan tänka mig att det går ännu mera tankar genom deras huvuden. Båda tar diagnosen på olika sätt, men så har de dessutom väldigt stor skillnad en så länge i besvären och var tumören sitter någonstans.

Den ena har jätteproblem och ont och nästa har mest problem med gaser.

Tycker det är ”kul” att när man berättar om det, så säger många att det är en ”lättare cancer” att den oftast bara kräver en operation. Utan att de vet något om personen ifråga, hur de mår.

Oavsett lätt eller svår cancer så är vi olika individer, som tar saker på olika sätt. Åh det man har rätt att må precis så som man vill, utan att någon skall tala om hur man känner.

Själv så vet jag inte riktigt hur jag skall hantera det. Många känslor och tankar snurrar genom huvudet. Åh jag vet att det inte är jag som har cancer, men som anhörig så känner jag en massa saker.

Ibland så suger det att vara så empatisk (som vissar kallar för känslig), tänk vad skönt det ibland hade varit att vara kallblodig och känslokall.
Skönt att få skriva av sig lite utav sina tankar…

Nu blir det till att gå till gymmet och rensa hjärnan lite inför hockeyn i eftermiddag.

Puss o kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s