Disciplin…

Kikat runt på lite nya träningskläder i Uddevalla idag… Först lite på energyfys och sen fick det även bli sportshoppen. Roligare att träna när man hittar kläder man verkligen trivs i att träna i. Är så kräsen när det kommer till tightsen, finns inget värre än sådana som är slappa eller som har hård resårband i midjan. Vilka är vidriga att ha på sig när man typ kör magövningar… aj aj aj skav.

Fick även till ett skönt ryggpass och har börjat lära mig använda dragremmar som jag fått. Så nu kommer det gå ännu bättre.

Uddevalla är en sådan skön stad men jag kanske är jävig då det är min hemstad. 😉 Har både släkt och vänner kvar här trots att jag flyttade för många år sedan och landade slutligen i Göteborg. Men vem vet hur länge man bor kvar där …

Ja just det ja, var ju och hälsade på styvfar och nu har man sett hur man sköter o byter stomipåse… Det är ju jättevanligt med tjocktarmscancer så det finns ju massor med information om det och mängder med forskning. Han gör ett grymt jobb min styvfar..för det är fan inte lätt med sådana besked och hålla på att sköta en stomipåse är inte så kul direkt. Men snacka vilken livsförbättring han fick av denna akutoperation. Nu väntar vi på besked vad nästa steg i behandlingen blir. Men först skall han få komma hem och landa och läka lite först.

Puss o Kram

(tidsinställt inlägg)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s