Vilken helg..

Hela den här helgen så är det jobb, sova och träna som gäller.

Blir så när man jobbar 36h på 3dagar, visst är det härligt med skiftgång 😁 så när alla andra måste gå upp tidigt på måndag morgon och har måndagsångest så är en annan ledig och kan pilla mig i naveln hur mycket jag vill…

Men trots att man jobbar lite konstiga tider så får jag att både träning och maten funkar bra.

Gick igenom mitt träningsschema med en kompis idag… Så nu får jag ännu bättre koll.

Har kört mest styrketräning, men tänkte försöka komma igång med lite löpning igen. Körde lite det i somras och i höstas. Men legat på is sedan dess mest. Gillar nämligen inte att springa, bara om vargar jagar mig.

Hoppas ni alla får en underbar helg nu, för det tänker jag ha trots att jag jobbar ❤️😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s