Massage….

Hatkärlek till denna maskin

Helt ärligt denna maskin är grym ihop med lite klassisk massage på att lösa upp knutar. Man blir verkligen helt avslappnad efteråt. Men den är inget för veklingar. Men klart det skall ju kännas lite om det skall hjälpa något.
Om ni får chans så tycker jag verkligen att ni skall testa bindevävsmassage. Den är grym på ryggen.

Åh där jag går har ju mycket praktiskt internetbokning så det är ju hur lätt som helst att kolla om det finns det ledig.

Blev lite lunch häng idag med en kompis på ett ställe med grym utsikt, och maten var fantastisk god. Kommer definitivt gå dit fler gånger.

Fick allt till ett bra träningspass idag med. Underbart att träna på fredagar, alla vill ju bara hem från jobbet istället för att träna.
Men jag har satt ett (flera) mål som jag kommer att hålla. Fick testat lite nya övningar idag skall bli ”kul” att se om man kommer känna av /se resultat utav dem..
Så blir till att fortsätta äta rätt och inte missa något träningspass. Det gäller att inte svika sig själv. Prio ett är jag 🙂

Sen måste jag säga att tjejerna i receptionen är fan de bästa jag varit med om. .. Alltid väldigt trevliga o roliga och kan ens namn. Så nu behöver man typ aldrig uppge sitt namn på ens smothiekort.

Puss o Hej Leverpastej

(tidsinställt inlägg)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s