Bort med surdegar…

Precis som tröjan säger, Just do it 🙂
Helgen har som vanligt rusat förbi, tur att min helg inte är över då jag har en hel del ledigt denna vecka som kommer. Hälsat på släkt och vänner och fick till både fika och träningspass med ena brorsonen. Skön promenad i sol och fick till och med klämt in ett till massagepass idag söndag.

Passade på att ta tag i lite surdegar, så nu är de borta. Kanske någon annan får lite nytta av dem istället. Återvinning is da shit som man säger ..ha ha

Fick även fixat min dietplan, inte för att man inte skall kalla det för diet. (Diet låter lite som bantning) Jag behöver ju knappast gå ner i vikt då försvinner jag. Så nu har jag nog ett bra upplägg, märker väl det om ett tag om jag gjort rätt. Märker ju onekligen att min förbränning ökat radikalt, så nu måste jag se till att äta ordentligt inte så som jag var förut.

Är ingen direkt skräpmat fantast, kan nog lätt räkna på ena handen hur många gånger jag åt skräpmat förra året…åh då var det nog inte ens jag som valde det. Åh godis är jag ju ingen storätare av. Så på den fronten har jag haft det lätt att hålla vikten. Problemet är ju att nu skall man bygga muskler och då måste jag tänka på att jag får i mig tillräckligt och av rätt saker.

Passade på att fixa ordning ett gäng matlådor…Fajita kyckling inspirerad mat….

Är det bara jag som gillar att få undan disken innan man sätter sig ner och njuter av maten?
Gillar att ha ordning och rent omkring mig. åh så kan man koppla av utan att se den gigantiska disken liggandes i diskhon.

Worship the devil som jag kallar denna övning 😀


Testade att spela in en liten ryggövning, märks att man absolut inte är proffs. Åh som vanligt gör man assnygga grimaser när man tränar 😀
Åh att jag fick PB på hela 4set hantelrodd är så jäkla nice.

Imorgon får jag allt ge bilen en del kärlek och omvårdnad. Skulle gjort det i helgen men det kom annat emellan. Så får försöka få till det imorgon istället.

Hoppas ni alla haft en bra helg /// Puss o kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s