Lilllördag…

Upp tidigt tidigt idag så fick klämt in lite mysfrukost innan det vankades lite jobb. Ibland så är det så bara gott att äta frukost i lugn och ro med tända ljus och vakna till liv att en ångande het kaffedoft och känna koffeinet kicka in och själen verkligen får vakna till liv.

Blev till att jobba i några timmar innan det blev sen sen lunch och sen iväg och träna ett skönt pass. Kul när man känner att man faktiskt längtar till gymmet. Det trodde nog aldrig mitt gamla gamla ex om mig 🙂 Hatade att träna.

Körde spinning för länge sedan men det var aldrig något för mig egentligen. Kört stuts och hoppa träning aka friskis och svettis också för hundra år sedan. Spelade bandy ett tag också och det var riktigt kul, trots blåmärken efter bollen ibland. Då fick man ”tackla” tillbaka 🙂
Löpning försöker jag mig på då o då, men där är motivationen sådär. Men gym funkar… Lätt att fokusera, sätta mål, se framsteg på ett helt annat sätt.

Man skall göra det som funkar för en själv, inte det andra säger till en.

Än så länge känns det faktiskt jävligt bra om jag får säga det själv.Tydligen så fick även kameran sin beskärda del av preworkouten idag om man skall kolla på bilden nedanför 🙂 Så bra gick det att ta kort på sig själv 😀

No filter, det löste kameran på egen hand.

Lyxade till det rejält ikväll, när man inte skall äta och inte äter skräpmat, godis, kakor och annat ”skräp”. Då är det helt ok att unna sig något riktigt riktigt gott. Njöt av varenda tugga. Havskräftor är såååååå gott.

Tog faktiskt måste jag erkänna en hel ruta choklad bit som bjöds på jobbet. Lite ”kul” att när man undviker sötsaker i allmänhet så har jag inget sug efter godis längre. Även om jag inte är någon godisråtta i vanliga fall.

Hämtade ut mitt paket som jag beställt….gissa om jag var förvånad hur tungt paketet var. Tydligen hade jag beställt 4kg gainer och inte 2kg som jag trodde. Så nu lär jag klara mig ett bra tag…… Lär iallafall inte gå hungrig 🙂

Hoppas ni haft en lika skön onsdag som jag 🙂

// Puss o Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s