Fuska inte…

Lite grann är det så. Börjar man ”fuska” så är kan det vara lätt att förlora kontrollen. Helt plötsligt så fuskar man en o två dagar i veckan som blir tre dagar. Man unnar sig något gott, man skippar träningen, man tar den där chipspåsen eller osten och kexen till kvällen. Åh jag tänker inte trilla dit. 🙂

Men nu är ju detta ur min personliga syn och hur det funkar för mig. Åh vi är ju alla olika individer som fungerar på olika sätt. Funkar något för dig så fortsätt med det. Funkar det inte så kanske det är dags att tänka på något nytt istället.

Måste säga att det är guld värt att de som betyder något stöttar en. Åh inte typ trycker in en kaka i din mun… När jag började så var det en del som sa…”kom igen nu ta en kaka”. Precis som ens beslut att äta nyttigt störde dem…… Men nu är det ingen som säger det längre. 🙂

På tal om annat så har jag pratat med bägge mina pappor idag (biologisk och styvpappa) , åh min biologiska pappa har äntligen fått en tid för operation för sin tjocktarmscancer i början av april. Åh än så länge ser de ingen spridning på hans tumör. Så där blir det stomipåse i ett par månader efteråt som det ser ut nu.

Åh min styvfar får besked nästa tisdag om vad som händer med hans tjocktarmscancer som tyvärr har hunnit sprida sig till levern, vad slags operation/behandling som väntas honom.
Som ”tur” är verkar morfintabletterna funka bättre nu , så han har inte lika ont längre. Så nu håller alla tummarna att det går fort fram tills behandling.
Men jag måste säga att det tar en jäkla lång tid här i västra götalandsregionen jämfört hur fort det gått för min pappa som bor i västra norrlands län.

Så nu håller jag tummarna för dem och är jävligt glad över att man själv är frisk och kry 🙂

Puss o hej leverpastej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s