Hello Tuesday…

Me, myself and I

Helt ok ryggpass, trots att jag sträckte till axeln igår. Man är tydligen inte 25 år längre…. Så lekte lite med kameran istället mellan seten. Man får ju inte roligare än vad man gör sig till.

Har kommit lite till en platå när det kommit till vikten (Inte min egen vikt)…men hoppas att det lossnar snart och man kan öka vikten. Vet inte om det är rätt eller fel…men tills jag känner att jag kan öka vikten så får det blir fler repetitioner istället. Sen så hjälper knappast till att ena axeln bråkar lite med mig….

Många kanske tycker jag lägger ut för mycket bilder på insta… men som sagt jag har flera mål här i livet…vilka jag jobbar på. Men den som jag visar upp/berättar om är just träningen. De andra målen räcker att jag vet om, även om jag fått frågan några gånger om vllka de andra målen är. Så kommer jag hålla dem för mig själv 😉

Sen när det kommer till träningen ..så nä jag tränar inte för någon tävling av något slag….. jag gör det här för mig själv. Inte för någon prispall.

Tycker jag alltid det är kul att träna…mmm nä. Kan väl till exempel nämna gårdagen…då hade jag jobbat 36h natthelg..åh allt jag egentligen ville göra var att få slappa och sova. Hade nog nästan hellre dragit ut naglarna än att gå till gymmet. Gick nog igenom en hel hög med korkade bortförklaringar i mitt huvud innan jag bara typ tänkte…” Va fan , nu går du till gymmet. punkt slut” Åh det blev ju jättebra när jag väl kom dit.

Jag jobbar på ett liv där jag inte behöver semester ifrån….. Läste just idag vad en författare (Stefan Ekberg) skrivit om just detta ämne idag. Åh han gick rakt på pudelns kärna.

Han säger ” Det är ytterst få bra saker i livet som bara händer och det är ytterst få människor som bara blir tilldelade ett liv de inte behöver semester ifrån..
Svaret på frågan om hur man gör och som inte ställs är: HANDLINGAR och RISKER. Små konsekventa handlingar, risktagningar och envisa rörelser mot det man vill ha. Och lika viktigt – att ta sig bort från det man INTE vill ha.”

Så jag jobbar på i min takt mot det jag vill ha och preis lika viktigt, bort från det jag inte vill ha.

Sen till lite mindre djupa saker 🙂

Att äntligen har våren kommit tillbaka….gud vad körsbärsträden blommar fint i hemstaden. Till och med syrenerna blommar och de doftar alldeles ljuvligt. Så himla mysigt att vara ute… Åh sen avnjuta lite mumsig mat på det.

Att sushi och Misosoppa (med mängder av alger i om det inte syntes på bilden) kan vara så himla gott..för att inte glömma inlagd ingefära..Det är kärlek det. Matkärlek 🙂

Sprid lite kärlek nu denna ljuvliga Tisdag…. Någon måste ju göra det ju 🙂

Puss o hej leverpastej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s