Excited Thursday…

En grymt skön torsdag… Så som jag har längtat efter denna dag 🦋 Åh nu är den äntligen här och vädret passar perfekt ☀️

Fick till ett ganska skönt ryggpass idag. Fick kört riktigt tungt på några övningar på alla seten och några fick det bli dropset istället på. Den som syns på videon den körde jag även några set med lägre vikt men med så många repetitioner att jag inte orkade längre. Helt enkelt jag körde slut på ryggen 🙌

Kör lite olika upplägg, anpassar mig efter dagsform och/eller om jag har något mål i sikte.

Blev till och med så varmt att tröjan fick åka av 🙌 Härligt att man känner sig så bekväm med att träna i sportbh.. Jo visst kunde man vara lite tightare och fittare. Men hallo.. 45 bast och tränat seriöst i strax fem månader. Åh jag som aldrig innan tränat seriöst.. Någonsin.

Så är jag faktiskt jävligt nöjd med min kropp. Konstigt va.. En tjej som är nöjd med sin kropp. Det händer inte ofta 😄

Idag fick bilen skämmas bort av någon annan idag.. För första gången någonsin. Jag tvättar ju annars min bil själv typ en gång i veckan. Men idag fick det bli angelwax som fick äran att tvätta den då jag helt enkelt inte hade tid att tvätta den själv. Det tar ju en del tid att åka iväg och tvätta den ordentligt. Varför göra något halvdant? 😊

Den håller väl sig hyfsat ren i några timmar iallafall 😁 Det är ju löjligt mycket med pollen i luften.. Men trots det så har jag knappt känt av allergin. Eller riktigare sagt.. Jag känner inte av den alls 🙌

Puss och hej 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s