Mantorp park…

Gud vilken kul dag det var i lördags på japdays…kollade på fler bilar än jag kan räkna till. Tänk hur många som verkligen älskar sina bilar och sköter om dem som de vore spädbarn 😊 Gillar verkligen passionen de visar.

Var där från de öppnade tills prisutdelningen..var gott trött i fötterna efter stått och kollat på racing och drifting i flera timmar och sen gick runt och runt och kollade på alla bilarna …Åh lite öm i rumpan efter så många timmar i bilen fram och tillbaka. Kan säga att man däckade fort när man kom i säng.

Puss och Hej leverpastej 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s