Cars and cars again…

Vilken grym motorhelg det blev.

Vädret var ju lite osäkert, men det ordnade till sig när det väl var dags.

På träffen i Göteborg har jag aldrig varit med om att så många bilar träffats. Det kom betydligt fler bilar efter jag filmade… åh att solen kom och visade sig från sin bättre sida gjorde ju kvällen ännu bättre. Fick inte så lite lukt av brända gummidäck i både hår och kläder 👌 man måste ju stå nära 😊

I Mariestad så var det ju speedartdesign träff på söndagen Mycket roliga grejer att kolla på. Lite drifting, snöskoter åkning på vattnet, vanlig vattenskoter, cross och en massa andra saker. Fick en personlig rundtur på kustbevakningens båt, skitkul att se. Blev en liten nostalgitripp till 80-talet i vissa avseende. Speciellt manöverpanelen, har ju nästan glömt bort hur skrivmaskinstext ser ut.

Men helgen försvann i ett nafs och nu är det redan måndag och skön vecka väntar.

For the love of cars ❤

En reaktion till “Cars and cars again…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s