Sunny saturday…

En sådan ljuvlig dag, klarblå himmel och sol en underbar september dag.

Fick ta en tur förbi och kolla lite på Uddevalla City Race. Kanske inte så många riktigt bra åskådarplatser, men lite fick man se allt. Träffade även på en gammal kollega som jag inte sett på typ 10 år, fortfarande lika go och glad som då.

Åh ikväll blir det troligtvis mera bilar att kolla på.

En sådan här dag fick även förevigas med lite bokskogsbilder. Älskar ju bokskogar. De är så majestätiska ..

Så idag har jag njutit ordentligt av hösten. Speciellt när den visar sig från sin bästa sida.

Har börjat testa en ny proteinpulver, som inte är baserad på vassle. Den är gjord på sojaprotein. Lite annorlunda i smaken. Men den kanske smakar bättre efter några gånger. Annars är det bara kul att testa lite nytt och få variera sig lite smakmässigt. Är det någon som också har testat sojaprotein?

Men första gången jag testade den gjorde jag i min preworkout flaska som jag inte sköljt ur ordentligt sedan träningen. Bör tilläggas att det smakade verkligen vidrigt så det misstaget tänker jag inte göra igen.

Annars så börjar nog träningen komma igång , haft det löjligt hektiskt augusti och september. Har knappt varit hemma känns det som utan mest jobbat och varit på en oändligt massa möten och liknande. Men så kommer det vara efter varje sommar så det är bara att vänja sig.

Be the sunshine in your own life first. // puss och hej leverpastej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s