No makeup…

Konferens och då är det sed sedan länge med toa selfie 😁 Bjuder på denna bild. Inget smink och håret som blivit fångad av en stormvind eller något. Ja, man måste få lov att ha lite kul och inte ta allt så seriöst. Bjud till lite och skoja mer er själva.

Men livet blir faktiskt inte bättre än vad man själv gör det till. Man styr sin egen skuta och skapar sin egen glädje och sorg.

Just nu rullar livet på i rätt riktning. Det jag hade i sikte i våras ang mitt träningskonto på insta har jag nu uppnått. Så nu är nya mål satta på den fronten ❤

Jag är så glad över de möjligheter som kommit och kommer bara för att jag tog ett beslut ang min träning. Så nu är nya mål satta ❤ Det har inte alltid varit så kul men värt varje minut.

Så ta tag i din egen lycka och låt den inte styras utav någon annan. För att låta riktigt klyschig så är du din egen lyckas smed…

Fokusera på det du kan styra och släpp det du inte kan kontrollera. Som exempel…varför gnälla över vädret..kan du styra det? Nä, så varför lägga energi på det då?

Puss och Hej leverpastej ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s