It’s a weird world…

Såg ett intressant program häromdagen. Det handlade om kvinnor som blivit kära i män som sitter i fängelse för att ha misshandlat/dödat kvinnor. De börjar skriva kärleksbrev som sen leder till att de träffas och en del till och med gifte med dem. Helt sjukt.

De tror ju på allvar ”att för min skull kommer han ändra sig”, ”jag är annorlunda mot de kvinnor han känt”, ”jag kan få honom att ändra sig” etc etc.

Man undrar lite, är det en ”mamma” roll de suktar efter? Någon att kunna ta hand om? Det känns knappast som en passionerad romantisk kärlekshistoria direkt.

Såvitt jag vet så kan man aldrig ändra på någon person om personen själv inte verkligen vill det. Oavsett det gäller att börja träna eller något annat.

Klart de slår små blå dunster till kvinnorna. Det fattar ju vem som helst att de gillar ju uppmärksamheten. Vem sjutton hade inte gillat att någon gör vad som helst för en…iallafall en kort stund. Åh männen är ju rätt så manipulativa, de vet ju precis vad de skall skriva/säga. För hur annars hade de kunnat hålla kvinnorna kvar…

Onekligen så är det mänskliga psyket jäkligt komplicerat.

För en annan så är det ofattbart sjukt, men för dem är det lika naturligt som borsta tänderna innan man går och lägger sig.

Som sagt det är en weird weird värld där ute…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s