January…

En jobbig januari börjar gå mot sitt slut. Min styvfar som fick cancer för drygt ett år sedan, somnade in förra fredagen. Han kämpade med strålbehandling och kemoterapi under hela året. Allt var på tillbakagång. Sen fick han andra komplikationer och fick blodförgiftning och influensa som gjorde kroppen försvarsslös mot den cancern som fanns kvar. Som spred sig som en löpeld. #fuckcancer

Jag saknar dig oändligt mycket. Du fanns alltid där för mig ❤ Du tog bra hand om mamma och speciellt under alla dessa år som hon var sjuk. Vet att du hatade sjukhus, men varje dag som hon låg inne så var du där.

Vet hur mycket ni båda älskade varandra. Flera år efter mamma gått bort, hade du svårt att prata om henne utan att gråta. Många timmar har vi pratat. När vi rensade ut mammas kläder, hur mycket minnen vi pratade om då. Om mamma. Den där jäkla skinnjackan som var så tung, men morsan skulle ha den på sig fast hon hade problem att bära den.

Bonzo var din räddning när mamma gick bort. Som tvingade dig att gå ut på promenader. Sen gick han hastigt bort och jag minns än idag samtalet jag fick från dig, hur helt förstörd du var och du grät. Det var som sista halmstrået till mamma försvann. Kommer fortfarande ihåg när jag kom hem till dig då efter du ringde… hur ledsen du var.

Några dagar senare kom Buster in i ditt liv. Jösses han höll allt igång dig. Jag vet hur jobbigt du tyckte det var att lämna ifrån honom nu i höstas när du kände att du inte klarar orka ta hand om honom längre.

Du älskade att greja hemma och du byggde och snickrade ihop många saker. Du hjälpte mig att bygga ihop både akvariemöbel och tv bänk. Jag gjorde ritningen och designen och du snickrade. Vilket team, eller hur 🙂

Blev så glad över att du hade börjat umgås med en av grann kvinnorna nu de sista åren. Att ni fikade ihop och gick på promenader ihop. Såg att du lyste upp. Du var så värd varje lycklig stund ❤❤❤

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta Lasse ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s