Myfitnesspal…

Det börjar likna något nu. Har ju kört myfitnesspal i snart 50 dagar. Har ju ändrat så att jag äter mer protein än vad som förinställt på appen. Så försökt få till 35% protein och kolhydrater och 30% fett. Åh nu verkar jag hittat ett bra matupplägg som tillgodoser mina behov, kontinuerligt. Må det fortsätta i samma stil 👐 Träning i all anda, men finns inte rätt matupplägg så minskar ju framgångarna med träningen.

Måste ju erkänna att det är grymt bra att ha en vän som har en gymbutik, som är jäkligt påläst om kost, kosttillskott, proteiner etc. Så är ni i Uddevalla någon gång så kan jag tipsa om butiken som ligger vid kungstorget. Energy fys. Bra ställe om ni vill ha lite nya gymkläder också.

Jag var ju med när de startade upp och hjälpte till med målning etc. De är ju några utav mina äldsta vänner. Så jag är kanske lite partisk i frågan. 🙂

Träningen som varit lite trög nu ett tag av förklariga skäl, (se tidigare inlägg) verkar ha börjat släppa. Precis lagom tills jag skall på nytt ”äventyr” om några dagar. Men detta har varit planerat länge så ❤ Har fått grymt mycket pepp ❤

Jobbfronten då.

Jo då, det är onekligen fullt ös medvetslös. Jobbar ju som processoperatör på en kemisk industri, åh där kör vi dygnet runt, året runt och alltid 12h skift. Så bitvis beroende på ens skiftcykel så kan ens arbetsvecka innebära 60h, åh då är man lite seg ibland måste jag erkänna. Speciellt när man jobbar nätter. Åh man betar av 36h på tre dygn. Då är man absolut inte kung i benpressen alltid 😁

Men så för några år sedan blev jag även vald in i våran lokala fackklubb, där jag fått förmånen att få en hel del uppdrag som kräver min tid utöver min vanliga arbetstid. Åh de har ökat med åren. Det har blivit mängder med möten och en hel del förhandlingar. Men jag tycker faktiskt det är jäkligt kul. Tufft, men kul.

Nu blir jag även med upp till Stockholm till våren till kongressen. Åh det kommer bli så kul och väldigt betydelsefull att få lov att vara med. Får se om jag klarar mig från att prata inför flera hundra personer och försöka få igenom någon motion. Hur var det nu…skulle man försöka se publiken som nakna för att slippa få scenskräck? 😁

Även om det är mycket förarbete innan kongressen och under själva kongressen är typ den enda lediga tid du har är när du sover.

Även om det är grymt mycket med fack och jobb så har jag ändå lyckats jäkligt bra med träningen om jag får säga det själv. Ja jag vet, det är inte svenskt att vara stolt över sina bedrifter.

Men trots en hektisk början på året så har jag ändå klämt in en tripp in på båtmässan, fått kollat på Frölunda ❤💚 och även lite biobesök. Åh glöm inte bort alla timmar som jag lagt på gymmet därtill 😁

Puss och Hej leverpastej ❤