I like colour…

Nä, jag gillar inte att köra på svarta, mörka tråkiga färger på gymmet.

Fick en härlig bekräftelse på det igår när jag gick på jobbet när typ världens skönaste och gladaste tjej på gymmet ropar efter mig när jag går. ”Fan vilken läcker färg” åh bara för några dagar sen hade jag just i vilan mellan seten kollat runt på alla som tränar att alla har 90% svarta kläder o sen är resten dova och mörka kläder.

Åh idag kom tjejen fram till mig när jag tränade att nu hade hon också beställt liknande tights i glad färg.

Så det gjorde lätt min dag 😊🥰

Så fram för mer glada färger ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s