The truth is out there…

Blev en rivstart på helgen, har nämligen anlitat en coach så nu har jag både nytt matschema och träningsschema. Så blev en hel del handling utav nya råvaror och blir nog en del matlådor framöver för att underlätta vardagen. Matschemat låg på 6st måltider om dagen så det är viss skillnad mot hur det varit innan.

Kroppen fick sig en liten chock på bara maten. Sen kom ju ett helt nytt träningsschema med lite superset i bland annat, och ja de känns 😅

Det känns faktiskt jävligt bra, har inte hunnit köra alla passen än såklart. Men när jag kollat igenom schemat så känns det bra. Mitt mål är mera definierade muskler. Inte bli en ny kvinnlig Arnold 😅🤣

X-files

I övrigt så kan man väl helt enkelt säga lite som min gamla favorit serie. The truth is out there…

Så här är den nya moderna livsstilen tydligen….

Tycker att de här ovanstående memes stämmer väldigt bra på hur det är idag.

Lite kul ändå att många tror att man inte fattar vad som pågår. Har man mer än två grå hjärnceller så är de lätta att lista ut.

Sen att man låtsas tro på dem för man vill se hur långt de kommer ta lögnerna är ju en helt annan femma 🤣

Men jag förstår att många sväljer lögnerna för man vill tro på dem. Även om magkänslan säger något annat.

Så vara singel idag är att vara en liten detektiv, för många är inte singlar i den bemärkelsen som de utger sig för att vara.

Typ, varför messar/ ringer de bara på arbetstid? Åh varför svarar de aldrig i telefon på övrig tid, eller messar bara väldigt korta mess om de ens svarar på dem på övrig tid.

Eller varför vill de inte svara i sin telefon om det ringer i den när ni träffas? Hur många telefonförsäljare kan det finnas?🤣

När slutade människan att tänka egentligen?

Jag skall inte säga för mycket för jag har själv befunnit mig där och just kanske därför ser jag igenom deras lögner/ursäkter/beteende etc lättare än andra.

Så nätdejting idag och alla dessa sidor/appar som finns, och facebook, instagram gör det väldigt lätt att underhålla, flörta med en hel drös med personer. Sen otrohetsappen nr 1, snapchat. Undrar just hur många nakenbilder som sänts genom etern där 🤣🤣🤣

Så jag tar det väldigt soft när det kommer till dejting idag. Om en kille verkligen vill vara med mig, så kommer han visa det både genom ord och handling. Åh då menar jag inte bara över en vecka eller så. Utan betydligt längre än så.

Uppvaktning är ett begrepp som gått ut ur tiden. Vad sjutton hände med blommor och middag?🤔

Be smart, stay single 😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s